Woordje over mezelf...

"Ann combineert met Checked & Balanced maar liefst 30 jaar ervaring in accountancy, onderwijs en ondernemerschap. Ze geeft jou een klare kijk op je cijfers én zet de deur open naar groei" kan je op mijn website lezen bij 'over C&B'. Maar wie is Ann, naast bezieler en zaakvoerder van Checked & Balanced, nog eigenlijk? 😄

Hoog tijd om elkaar wat beter te leren kennen.. Dat vraagt voor een blik achter de schermen van Ann. Allereerst ben ik mama (én hulplijn 😉) van twee fantastische dochters. Ik hou van tennis en lees heel graag. Wanneer anderen zich een verhaal visueel voorstellen, ga ik vooral in cijfers denken. Cijfers geven me direct alle nodige info om me het verhaal concreet voor te stellen. Dat geeft rust.

Mensen (vooruit) helpen is de rode draad doorheen mijn carrière. Zowel als docent bij UCLL Diepenbeek, accountant én als ondernemer. Wanneer ik stiekem een vreugdedansje hou? Als ik mensen zie groeien. Zowel op persoonlijk vlak als business-wise. Als ze zich volledig kunnen ontplooien en trots zijn op hun eigen groeiproces. Da’s voor mij de kers op de taart. Kortom, echt genieten! Naast het ondernemen en lesgeven, begeef ik me graag tussen de mensen. Ik ben lid van de vrouwelijke ondernemersgroep van Unizo én de Bryo ScaleUp van Voka. Tijdens zulke netwerksessies spar ik graag met collega-ondernemers over alledaagse topics en hou ervan om elkaar te inspireren en van elkaar bij te leren.

Wil je graag nog meer over me weten? Of heb je vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via info@checked-balanced.be of https://checked-balanced.be/contact

Ik help je met veel plezier verder!


Naar overzicht blog

Nieuwsbrief: Mis geen enkele tip voor je financiën

En blijf op de hoogte van het aanbod van Checked & Balanced

Ik schrijf me gratis in
TOP