Ontmoet de C&B ambassadeurs: Stephanie Serrão.

De Checked & Balanced ambassadeurs zijn ondernemers die met succes aan de slag gingen met de nieuwe inzichten uit de workshop 'Gerust groeien met een klare kijk op je cijfers'. Ze kregen een eigen stek op de nieuwe C&B website.

Vandaag stel ik je voor aan Stephanie Serrão.

Stephanie is een jonge onderneemster van 27 die een paar jaar geleden de grote stap zette om haar eigen schoonheidsinstituut op te starten. Haar zaak ‘Bella Vista’ is in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde in haar woonplaats Houthalen-Helchteren en wijde omgeving.

Dat is geen toeval: Stephanie had van bij de start van haar zaak de ambitie om er 100% professioneel voor te gaan. Ze investeerde in ‘state of the art’ apparaten voor haar salon, selecteerde met zorg de productlijn waarmee ze aan de slag wilde en werkte een volledige aanbod aan schoonheidsbehandelingen uit.

Bij Stephanie kan je ook terecht voor de behandeling van een probleemhuid. Ze is naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ook Kanker beauty professional én volgt momenteel de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste dermatologie.

Het moge duidelijk zijn: Stephanie wilt haar zaak laten groeien, en plant binnenkort zelfs de opening van een tweede vestiging. En dan zijn ‘de cijfers’ uiteraard erg belangrijk. Om hier meer inzicht in te krijgen volgde Stephanie onlangs de basisworkshop ‘gerust groeien met een klare kijk op je cijfers’. Stephanie verwoordt het zo:

De cijfertjes van mijn zaak zijn nog nooit zo aantrekkelijk geweest als nu. Ik geloof erin dat een goede balans tussen je (eigenlijke) werk én cijfers (boekhouding) je onderneming alleen maar doen groeien. Ann neemt je mee naar een wereld met klare cijfers, door haar tools direct toepasbaar op je onderneming. Daarom is deze opleiding een must om een betere kijk op je cijfers te krijgen. Nu kan ik met een gerust hart naar mijn doelen streven én groeien!”

De korte, 3 uur durende workshop en de bijhorende individuele begeleiding gaven haar dus voldoende grip op haar cijfers om de stap naar verder investeringen te durven zetten.

Ik kijk er naar uit haar ook in de toekomst te kunnen blijven ondersteunen bij iedere belangrijke stap die ze zet richting haar doelen voor haar onderneming.


Naar overzicht blog

Nieuwsbrief: Mis geen enkele tip voor je financiën

En blijf op de hoogte van het aanbod van Checked & Balanced

Ik schrijf me gratis in
TOP