Ontmoet de C&B ambassadeurs: Niki Colson

De C&B ambassadeurs zijn ondernemers die met succes aan de slag gingen met de nieuwe inzichten uit de workshops. Vandaag stel ik je graag voor aan creatieveling Niki Colson van brandbureau Nikkeldesign.

"Vanuit mijn hometown Genk werk ik als brandingexpert en freelance graphic designer voor bedrijven in de ruime omgeving van Limburg: van Hasselt tot Leuven en van Sint-Truiden tot Maastricht.

Ik werk persoonlijk, met passie en met pit én zoek bedrijven die deze aanpak weten te waarderen. Ik schuif mee aan tafel als grafisch expert om jouw bedrijfsimago, huisstijl, visibiliteit en online en offline communicatie op punt te zetten.

Cijfers zijn niet mijn ding, ik kijk liever naar het lettertype ervan 😉. Maar als ondernemer moet ik er natuurlijk wel mee bezig zijn. De workshop van Ann is heel laagdrempelig. Ik ben nog steeds niet graag bezig met cijfers, maar begrijp ze nu wel. Ik ben inmiddels veranderd van boekhouder. Ik laat me adviseren door twee toffe dames die ook écht met me meedenken. Met de hulp van Ann spreken we nu dezelfde taal.”


Naar overzicht blog

Nieuwsbrief: Mis geen enkele tip voor je financiën

En blijf op de hoogte van het aanbod van Checked & Balanced

Ik schrijf me gratis in
TOP