Ontmoet de C&B ambassadeurs: Gunter Troonbeeckx

De C&B ambassadeurs zijn ondernemers die met succes aan de slag gingen met de nieuwe inzichten uit onze workshops. Vandaag stel ik je graag voor aan Gunter Troonbeeckx.
Gunter is een tijd geleden in bijberoep gestart met zijn eigen zaak en kreeg het op korte tijd al behoorlijk druk. Da's op het eerste enorm positief maar hij maakte zich toch wat zorgen over het financiële plaatje. Gunter klopte aan bij Checked & Balanced:
Per kwartaal stuurde onze boekhouder mij de nodige cijfers door en daaruit bleek al snel dat ik meer aan belastingen en sociale bijdragen ging moeten betalen dan oorspronkelijk gedacht. Dat was toch even schrikken. Ann heeft mij toen in mensentaal uitgelegd hoe ik mijn cijfers moest ‘lezen’ en waar bijsturing mogelijk was. Hierdoor kan ik nu boekhoudkundig ook vooruit kijken en weet ik waaraan ik me mag verwachten. Geen verrassingen meer voor mij dus!”  
Heel fijn dat ik je heb mogen helpen om gerust te kunnen groeien met vertrouwen. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking, Gunter en heel veel succes met het verder uitbouwen van HorecaTec.
Naast praktische en technische ondersteuning voor jouw horeca-zaak, kan je bij HorecaTec eveneens terecht voor de aankoop of het huren van combisteamers, keukenapparatuur en diverse keukenmaterialen (nieuw én tweedehands). Nood aan advies bij de aankoop van nieuwe toestellen? Ook daar helpt Gunter je - met zijn jarenlange ervaring in de horeca - heel graag mee verder.
Meer weten? Neem dan zeker een kijkje op de website van HorecaTec.


Naar overzicht blog

Nieuwsbrief: Mis geen enkele tip voor je financiën

En blijf op de hoogte van het aanbod van Checked & Balanced

Ik schrijf me gratis in
TOP