Ontmoet de C&B ambassadeurs: Astrid Vandeborne

De C&B ambassadeurs zijn ondernemers die met succes aan de slag gingen met de nieuwe inzichten uit onze workshops. Vandaag stel ik je graag voor aan Astrid Vandeborne.

Astrid is een jonge advocate die sedert 2015 lid is van de Balie van Limburg. Naast haar werk als zelfstandig medewerker bij Advocatenkantoor Vanbergen in Bilzen, behandelt ze ook uiteenlopende dossiers van eigen klanten, die ze zelf van A tot Z overziet.  Samen met haar klant zoekt ze naar een oplossing voor het voorliggende probleem en bepleit ze indien nodig ook de zaak in de rechtbank. 

Astrid nam deel aan een workshop van Checked & Balanced. Daarna vroegen we haar met veel plezier hoe ze deze persoonlijk heeft ervaren.

“Als startende advocaat wisselt je inkomen maandelijks. Ik wou vooral graag weten of ik met mijn verwachte inkomen alle uitgaven kon betalen en of er daarnaast nog ruimte was om te groeien. Ik zou ook graag een eigen woning willen kopen met mijn partner, maar wist niet op welke termijn dit gerealiseerd kon worden. Op al die vragen heb ik nu, dankzij Ann, een duidelijk antwoord gekregen. Een hele geruststelling.”

Astrid liet ons weten dat haar partner intussen officieel haar echtgenoot is geworden en zij dankzij een klare kijk op haar cijfers de toekomst positief tegemoet gaat. In die mate zelfs dat zij onlangs zijn verhuisd naar hun eigen woning. Dikke proficiat Astrid! 

Gerust groeien met vertrouwen is onze wens voor alle ondernemers in het nieuwe jaar.


Naar overzicht blog

Nieuwsbrief: Mis geen enkele tip voor je financiën

En blijf op de hoogte van het aanbod van Checked & Balanced

Ik schrijf me gratis in
TOP