Ontmoet de C&B ambassadeurs: An Stevens

Onder de noemer van Moms and Monkeys creëert An Stevens unieke juwelen vol liefde.

An maakt voor jou een persoonlijk juweel. Met jouw moedermelk, een vingerafdruk, geboortesteentje, een haarlok, een naam, tekening of crematie-as. Haar unieke label staat voor liefde, verdriet, een eerste glimlach, een laatste knuffel, slapeloze nachten en koude koffie.


Ik ben helemaal niet thuis in de wereld van financiën, spreadsheets en excel-formuliertjes, maar dankzij de begeleiding van Ann heb ik eindelijk een duidelijk beeld gekregen over de financiële kant van mijn zaak. Ze legt alles heel helder en rustig uit waardoor ik nu zelf verder kan. De workshop was de investering meer dan waard!

 

Bedankt voor jouw mooie woorden, An. Heel leuk om jou en jouw zaak te zien groeien en bedankt voor het vertrouwen in Checked & Balanced.

 

Op zoek naar een uniek, hand-made en persoonlijk juweel voor jezelf of een dierbare? Neem zeker eens een kijkje op de website van Moms and Monkeys


Naar overzicht blog

Nieuwsbrief: Mis geen enkele tip voor je financiën

En blijf op de hoogte van het aanbod van Checked & Balanced

Ik schrijf me gratis in
TOP