Kan je succesvol ondernemen zonder financiële achtergrond?

Kan je succesvol ondernemen zonder financiële achtergrond? Absoluut! Ik ken heel wat ondernemers die gestart zijn vanuit hun passie en liefde voor hun favoriete activiteit waar ze dan vaak toevallig ook nog eens heel goed in blijken te zijn. :-)

Het begint vaak met wat bijklussen na de uren of familie en vrienden adviseren. Dan zet je de stap naar bijberoep en worden de eerste facturen gemaakt aan de keukentafel. Zodra het niet langer haalbaar is om je bijberoep en werk in dienstverband te combineren, zet je de stap naar het ondernemerschap in hoofdberoep. En op termijn misschien naar een vennootschap...

Heb je geen financiële achtergrond? Dan laat je je in dit proces best begeleiden en adviseren door experten in hun vakgebied. Jouw eerste aanspreekpunt is uiteraard je boekhouder. Maar wanneer je echt eens dieper in je cijfers wens te graven en bezig wilt zijn met je financiële groei, help ik je graag verder. Samen zetten we het financiële luik van je zaak om in mensentaal.

Een stevige portie basiskennis, een plan om er in de toekomst met een gerust hart in te vliegen of het beantwoorden van specifieke vragen? Ik stel graag een traject samen op maat van jouw wensen en noden. Je kan me contacteren voor een vrijblijvend intake gesprek via info@checked-balanced.be of schrijf je in voor één van de workshops.

Van harte welkom!


Naar overzicht blog

Nieuwsbrief: Mis geen enkele tip voor je financiën

En blijf op de hoogte van het aanbod van Checked & Balanced

Ik schrijf me gratis in
TOP