De fond van elke samenwerking

Vertrouwen, ik noem het de basis van elke zakelijke en - zeker ook - privé-relatie. Ik draag het hoog in het vaandel. Waarom? Daar ga ik in deze blog graag wat dieper op in. De vertrouwelijke manier van werken bij Checked & Balanced is immers essentieel voor deelnemers van onze offline én online workshops.

Vertrouwen zorgt ervoor dat je je kwetsbaar kan opstellen, hulp kan vragen, je cijfers en besognes kan delen, de juiste vragen kan stellen zonder onnodig energie te steken in het verbloemen van jouw woorden,... Bij Checked & Balanced bieden we je een vertouwde, veilige en open setting waar foute vragen onbestaande zijn. Op deze manier kan je de juiste financiële informatie verwerven om jouw bedrijf te doen groeien en met een gerust hart de nodige stappen ondernemen.  

Elkaar kunnen vertrouwen is de fond van elke samenwerking binnen Checked & Balanced. Zo zijn onze workshops in groep steeds beperkt in het aantal deelnemers én zorgen we ervoor dat er steeds voldoende ruimte is voor elke deelnemer. Niemand kan dus uiteraard ongevraagd meekijken met jouw cijfers. Coronaproof werken en voldoende afstand houden van elkaar!? Dat doen we bij Checked & Balanced dus al jaren. :-) 

Ook bij de individuele begeleidingen en langlopende individuele trajecten, is discretie onze troef. We kijken enkel mee naar jouw cijfers en springen GDPR-compliant om met jouw gegevens. Wil je graag een vertrouwelijkheidsovereenkomst afsluiten? Dan kan dat uiteraard.

Wens je meer informatie over onze werkwijze, workshops of individuele begeleiding? Neem gerust contact op, ik help je met plezier verder.


Naar overzicht blog

Nieuwsbrief: Mis geen enkele tip voor je financiën

En blijf op de hoogte van het aanbod van Checked & Balanced

Ik schrijf me gratis in
TOP