Als ondernemer gerust kunnen groeien met een klare kijk op je cijfers?

Uit de vele gesprekken met (startende) ondernemers leerde ik dat zij vaak weinig weten over hun financiën, laat staan over hun boekhouding: ze brengen ieder kwartaal hun facturen binnen bij hun boekhouder, wachten dan af hoeveel btw en/of belastingen ze moeten betalen, en that’s it.

Ze zitten één, hoogstens twee maal per jaar met hun boekhouder samen, die hun dan vertelt hoe goed (of slecht) ze het doen, maar zien dit vaak niet vertaald naar ‘centen op mijn bankrekening’. 

Herkenbaar?

Met de workshops 'Gerust groeien met een klare kijk op je cijfers' wil ik voor jou als ondernemer een streepje licht laten schijnen in deze duisternis: de info waarover de boekhouder beschikt voor jou ‘vertalen’ en bruikbaar maken en jou zo een instrument geven om jouw zaak ook financieel te sturen.

Zo ontstaat er een basis voor het gesprek met je boekhouder of accountant, die zijn/haar rol als financieel adviseur van jouw onderneming optimaal kan vervullen.

En jij? Jij krijgt een klare kijk op je cijfers, waardoor een stuk onzekerheid, inherent aan ondernemerschap, wordt weggenomen. Een noodzakelijke voorwaarde om (financieel) te kunnen plannen en de stap naar groei te durven zetten. 

Meer info of interesse in het volgen van een workshop? Surf dan zeker naar www.checked-balanced.be (website nog in opbouw).

Tot binnenkort!?


Naar overzicht blog

Nieuwsbrief: Mis geen enkele tip voor je financiën

En blijf op de hoogte van het aanbod van Checked & Balanced

Ik schrijf me gratis in
TOP